duminică, 12 februarie 2012

ForFemina - efecte secundare ale contraceptivelor, va spun pa pa ...

De cand au inceput reclamele radio si TV la 4Femina, femile care folosesc contraceptive hormonale au inceput sa se documenteze online pentru a afla mai multe despre efectele secundare ale anticonceptionalelor, despre care unele stiau mai multe, altele mai putin...


Sa ne amintim ca anticonceptionalele hormonale au efecte secundare care pot altera starea de bine si echilibrul natural al metabolismului.
Alaturi de efectul de baza - acela de protejare impotriva unei sarcini nedorite, contraceptivele hormonale pot duce la cresterea in greutate prin retinerea apei in corp, suprasolicitarea ficatului si scaderea libidoului.

ForFemina administrata zilnic dupa piluta contraceptiva va ajuta sa contracarati aceste efecte secundare ale anticonceptionalelor hormonale.

Dintre constituientii de baza ale 4Femina putem aminti:


  • Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant și diuretic, iar în combinație cu Cromul care reglează glicemia și estompează nevoia de dulce, ajută la menținerea unui control eficient al greutății corporale, contribuie la arderea grăsimilor și intensifică procesele metabolice;
  • Extractul de Guarana crește libidoul, grație rolului său în menținerea unui nivel adecvat de energie și vitalitate;
  • Extractul de Urzică este diuretic, detoxifiant și combate celulita;
  • Extractul de Anghinare stimulează funcționarea celulei hepatice și reduce nivelul colesterolului în sânge.

Fiind un supliment alimentar, For Femina nu are efecte negative asupra sanatatii si nu interfereaza cu functiile de baza ale anticonceptionalelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu