vineri, 17 februarie 2012

Alcaciofa (alcachofa de laon pareri) a folosit cineva?

Alcaciofa, sau Alcachofa de Laon, este un produs relativ nou pe piata romaneasca a produselor de slabit. Alcachofa de Laon, aceste fiole de slabit cu extract de anghinare se spune ca topesc efectiv grasimea nedorita din organism. Cei de la TeleStarShop.ro sustin cum ca Alcachofa de Laon nu are efecte secundare. Sa fie asa oare sau efectele secundare Alcachofa de Laon nu sunt inca cunoscute?

CafeForm Plus Forum

De cand a aparut noua versiune a mult laudatului produs de slabit, pe net gasim tot mai multe discutii despre Cafe Form Plus Forum. Oamenii incearca sa afle daca Cafe Form Plus are intradevar efect, daca a slabit cineva cu Cafe Form Plus sau daca CafeForm Plus are efecte secundare.

Exista multe pareri Cafe Form Plus pro si contra pe site-urile din Romania, drept dovada ca multe persoane au incercat sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul acestei cafele verzi de slabit.

duminică, 12 februarie 2012

ForFemina - efecte secundare ale contraceptivelor, va spun pa pa ...

De cand au inceput reclamele radio si TV la 4Femina, femile care folosesc contraceptive hormonale au inceput sa se documenteze online pentru a afla mai multe despre efectele secundare ale anticonceptionalelor, despre care unele stiau mai multe, altele mai putin...

vineri, 3 februarie 2012

Forfelina sau mai bine spus ForFemina (4 Femina - asa cum se scrie corect)

Dupa reclamele radio si TV, doamnele au inceput sa caute pe internet informatii suplimentare despre Forfelina care, defapt se pronunta "ForFemina" si se scrie "4 Femina" - asa scum scrie pe cutie si pe prospect 4 Femina. Acestea fiind lamurite, sa vedem in continuare ce este cu acest supliment nutritiv care contracareaza efectele secundare ale anticonceptionalelor.

ForFemina este un supliment alimentar care vine sa stopeze efectele secundare ale contraceptivelor hormonale. Dintre constituientii 4Femina, putem aminti:


  • Extractul de Ceai Verde care are efect antioxidant și diuretic, iar în combinație cu Cromul care stabilizeaza glicemia și elimina pofta de dulce, ajută la menținerea greutatii corporale, contribuie la arderea grăsimilor și intensifică procesele metabolismului;
  • Extractul de Guarana crește libidoul, provocand o continua stare de comort si vitalitate;
  • Extractul de Urzica este diuretic, un bun detoxifiant și combate problemele cu celulita;
  • Extractul de Anghinare stimulează celula hepatica și reduce colesterolului din sânge.
  • Pilulele contracetive nu isi pierd calitatile de protectie impotriva sarcinii nedorite;
Mod de administrare : 1 comprimat pe zi, după administrarea pilulei contraceptive.