sâmbătă, 9 iunie 2012

A slabit cineva cu Biocitrin? Biocitrin - capsule de slabit cu lamaie

Daca a slabit cineva cu Biocitrin se intreaba cei care au auzit de aceste pastile de slabit cu lamaie. Curiozitatea e normala, data fiind compozitia inedita Biocitrin, si anume extractul de lamaie.


Raspunsul la intrebarea daca a slabit cineva cu Biocitrin este da, iar produsul este recunoscut pentru efectele sale in cadrul curelor de slabire. Prima data s-a vorbit la noi in tara despre Biocitrin in presa, unde era expusa parerea unei doamne, care povestea ca a reusit sa piarda pana la 25 de kilograme in doua luni fara a tine vreo dieta dractica si fara a se infometa, luand Biocitrin.
Impreuna cu administrarea Biocitrin trebuie sa ai totusi si  o dieta echilibrata fara excese, pentru ca slabitul sa fie cat mai eficient si cat mai rapid. Mai povesteste respectiva doamna cum ca a consumat cate trei capsule de Biocitrin zilnic impreuna cu apa, si in cazul ei nu a aparut nici un efect advers. Pretul unei astfel de cure este de doar 3 lei pe zi, si se pare ca este printre cele mai ieftine produse destinate slabirii prezente pe piata produselor de slabit din tara noastra.

Trebuie sa mai stiti ca Biocitirn este un produs 100% natural, deci nu va avea nici un efect advers asupra sanatatii. Apoi daca nu sunteti multumit de produs vi se promite inapoierea banilor, dar producatorul este de parere ca acest lucru nu se va intampla. Deci se poate slabi cu Biocitrin, si poti incerca o astfel de cura pentru alungarea kilogramelor in plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu